Felicitari-perne-cadou

Povestea noastra...

Felicis este o poveste nascuta din dragoste pentru voi si pentru cei dragi. In cautarea celui mai potrivit nume, am pus laolalta tot ceea ce voi ne inspirati zi de zi si valorile care va definesc. Si am zis asa: fericire pentru ca asta inseamna ca cei dragi sa fie alaturi si bunatate.

Asa a aparut Felicis. Un nume care provine din adjectivul latinesc “felix” si care are ca semnificatie norocul si fericirea. Lucruri de care, dorim sa va bucurati, impreuna cu cei dragi.

Cine suntem?

Suntem o mana de oameni tineri care isi folosesc ideile creative pentru ca voi sa fiti mai fericiti. Cel mai important obiectiv al nostru este acela de a reusi sa va apropiem mai mult de persoanele dragi si de a va incuraja sa daruiti neincetat. Fie ca este vorba despre un zambet, o floare sau un simplu mesaj care poate aduce bucurie celorlalti.

Primii pasi i-am facut creand perne decorative cu mesaje haioase sau inspiratoare. Si le-am vazut deja impachetate frumos sub forma unui cadou si luand drumul spre casele celor dragi. Dar...parca lipsea ceva. Asa ca, am cautat si niste felicitari dragute care le insoteasca in calatoria lor.

De fapt...am pornit de la ideea ca relatiile dintre oameni devin din ce in ce mai fragile si credem ca prin aceste mici cadouri putem schimba lucrurile in mai bine.

Si pentru ca punem pe primul loc familia si iubirea, credem ca este timpul sa le demonstrati celor mai importante persoane din viata voastra ca sunt iubite si apreciate. Cum? Prin gesturi mici, dar cu semnificatie mare.