Sursa foto: inmod.com

Pentru a ajuta proprietarii de case, am compilat o listă de idei pentru intrări epice. Ele pot reînvia aproape orice spațiu, așa că ia-le în considerare!

1. Rafturi - Chiar dacă spațiul este strâns, există întotdeauna suficient loc pentru un raft. Acest lucru va oferi un spațiu de depozitare foarte practic. Pe lângă caracterul util, devine si un element important care da viata designului. Pot fi folosite o mulțime de materiale, fiecare oferind un stil diferit. Lăsați-vă imaginația să zburde și alegeți ceea ce vă convine!

2. Iluminare - Ideile creative în ceea ce privește iluminatul de la intrare, sunt cheia spre o impresie bună. De la lămpi pe verticală la cele așezate pe raft, poți alegeți dintr-o mulțime de opțiuni elegante, cu o gamă largă de lumini din secolul mijlociu. Există întotdeauna o modalitate creativă pentru iluminarea casei tale, găsește-o pe cea potrivită!

3. Plante mici - Indiferent de locul în care le așezi, acestea sunt întotdeauna o recomandare valabilă. Adăugarea unui pic de verde nu doar că dă viață intrării casei tale, dar și creează o liniște de bun venit pentru oaspeți. Ai grija însă la dimensiune, deoarece mai trebuie să existe suficient spațiu pentru a trece pe lângă ele. Câteva plante în ghiveci chiar pot face minuni, așa că experimentează cu care tulpini îți expui cel mai bine personalitatea!