christmas party

Creați o primire călduroasă

Creați un factor wow în momentul în care oaspeții dvs. ajung prin ușa din față. Faceți-vă o masă pe coridor, cu afișaj festiv, pentru a adăuga o bucurie festivă la intrarea dvs. Luminile strălucitoare și Crăciunul merg mână în mână, așa că încercați să adăugați un pic de iluminare strălucitoare în holul dvs. Creați o atmosferă caldă și opulenta cu lumânări parfumate și scorțișoară care se aprind în interiorul felinarelor lustruite.

Dacă nu vă imaginați un șir întreg de lămpi de zăpadă, plasați câteva lumini-baterii în borcane de sticlă. Florile realiste reprezintă o alternativă excelentă la înflorirea proaspătă pe tot parcursul festivităților.

Decorați-vă holul cu frunziș

Luminați drumul spre petrecere, holul și ramele de la ușă cu frunze festive în abundență. Folosiți eucaliptul și pinul, din care să faceți ghirlande minunate atunci când își eliberează mirosul sunt ideale pentru holurile cu trafic ridicat. Utilizați decorațiuni delicate de coriandru pentru a adăuga un parfum delicat. Și de ce nu aruncați niște lumini de zână în mix pentru a adăuga un pic mai multă sclipire de Crăciun?

Aranjați masa pentru a impresiona

Oaspeții dvs. vor fi îmbrăcați, astfel asigurați-vă că în casă este o temperatură corespunzătoare. Un aranjament din frunze deasupra mesei va adăuga un sentiment de ocazie. Este și ușor de făcut: puteți să îndoiți pur și simplu niște crengi flexibile, cum ar fi salcia, și fixați cu sfoară de grădină. Pentru un impact vizual suplimentar, umpleți vasele mari de sticlă cu frunze sezoniere și fructe de pădure. Completați cu un grup de lumânări conice.

Serviți băuturi festive

Felurile festive sunt întotdeauna o victorie instantanee pentru petrecerile de Crăciun. Încercați cidru de cocos ca o alternativă la vin sau o servire cu vodcă de casă. Serviți în pahare de sticlă drăguțe și împodobiți cu fructe de pădure comestibile pentru o înflorire festivă.

Faceți o masă de tip bufet

Pentru o petrecere de Crăciun mai relaxată, încărcați o masă cu mâncăruri de petrecere și permiteți oaspeților să se ajute singuri, în stil bufet.

Câteva ramuri decorate într-o vază vor accentua spiritul cinei festive.

Luminează-ți grădina

Arată oaspeților drumul spre petrecerea de Crăciun cu lumini decorative. Aici, steluțele de ratan în contrast cu gardul viu pot crea o atmosferă de vis, în timp ce o frânghie legată la rețea de alimentare cu energie electrică în aer liber zâmbește oamenilor prin arc. Utilizați lumini de zână, mai degrabă decât decoratiuni pentru a sublinia subtil atenția la caracteristicile cheie din grădina dvs.