Se apropie petrecerile de Crâciun. Nu organizați cina festivă fără a citi cele mai bune idei de petrecere astfel  încât să o faceți în stil mare.

Când încăperile sunt decorate, bradul este îmbrăcat cu panglică, tot ceea ce rămâne de făcut este să vă bucurați de festivități la maxim. Dacă sunteți în căutarea unor idei de petrecere de Crăciun de ultim moment, găsiți aici câteva idei.

Citeste mai mult
0 Comentarii | Postat in Magazin de Felicis Felicis

Nu este nimic mai linistitor decat sentimentul unui spațiu proaspăt renovat. În timp ce știința sugerează că oamenii dezordonați sunt mai inteligenți, studiile au arătat că femeile care trăiesc în medii aglomerate sunt susceptibile de a avea niveluri ridicate de hormon de stres cortizol. (Suntem familiarizați?) Pentru cei dintre noi care duc stilul de viață aglomerat, păstrarea casei noastre curată necesită un efort zilnic, dar avem o idee si mai bună: să devenim minimalisti.

Îmbrățișând lucrurile de la elementele de bază și scapand de cele inutile, aceasta metoda poate face minuni pentru sanatatea ta - ca sa nu mai vorbim despre suprafetele care par super-sofisticate si netede. De la minimalismul monocromat la luxul relaxat, această abordare simplă a designului interior este una dintre favoritele noastre. Dar, la fel ca trendul machiajului fără machiaj, nu este atât de simplu precum pare. Dacă sunteti un vechi fan al designului, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, abordarea pas cu pas a designului minimalist vă va ajuta să incepeti prin eliminarea catorva lucruri.

Citeste mai mult
0 Comentarii | Postat in Magazin de Felicis Felicis

Unii oameni se nasc cu un ochi minunat pentru decorare sau design. Alții câștigă în timp această abilitate și o aplică cu succes. Și apoi restul suntem noi. Dacă nu aveți prea mult talent pentru design, câteva tehnici de bază vă pot ajuta mult.

Citeste mai mult
0 Comentarii | Postat in Magazin de Felicis Felicis

Cand vine vorba despre dormitor, personalitatea ta trebuie sa fie un factor important in amenajarea acestui sanctuar de odihna si relaxare.

Urmeaza cativa pasi si creeaza dormitorul visurilor tale!

Citeste mai mult
Comentarii | Postat in Magazin de Felicis Felicis

Primul lucru pe care îl văd oamenii atunci când intră în casa ta este intrarea, așa că fă-o să conteze. Aceasta este ocazia perfectă pentru a vă arăta creativitatea și ideile. Există o mulțime de opțiuni la dispoziția ta, dar nu totul se va potrivi. Fără un plan bine gândit, lucrurile s-ar putea să nu iasă tocmai grozav.
Să găsești lucruri elegante care să se potriveasca în spațiile mici, este  foarte complicat. Căile de intrare sunt exemplul principal al acestui fapt deoarece, acestea fac parte din cea mai grea zonă de amenajat.

Citeste mai mult
Comentarii | Postat in Magazin de Felicis Felicis